tag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post3091989145328501335..comments2024-03-29T09:20:10.149+01:00Comments on Dom pełen mięty...: Chleb z otrębami i ziarnamiDom pełen mięty...http://www.blogger.com/profile/06791124155081408179noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post-30497173202908447112023-12-02T08:40:57.120+01:002023-12-02T08:40:57.120+01:00Nigdy nie próbowałam z innej mąki zrobić, tak że n...Nigdy nie próbowałam z innej mąki zrobić, tak że nie wiem czy się uda.Dom pełen mięty...https://www.blogger.com/profile/06791124155081408179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post-36313087169983155422023-12-02T08:36:25.490+01:002023-12-02T08:36:25.490+01:00A zimnej mąki można zrobić np.kukrydzisnaA zimnej mąki można zrobić np.kukrydzisnaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post-89590863937657646992022-01-18T14:34:28.681+01:002022-01-18T14:34:28.681+01:00Nie wiem, nie piekłam, ale można spróbować.
Nie wiem, nie piekłam, ale można spróbować.<br />Dom pełen mięty...https://www.blogger.com/profile/06791124155081408179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post-17041981689708933232022-01-18T13:55:09.583+01:002022-01-18T13:55:09.583+01:00czy można z tego przepisu upiec chleb w maszynie d...czy można z tego przepisu upiec chleb w maszynie do pieczenia chleba?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post-20789347895258437982021-03-09T12:45:07.102+01:002021-03-09T12:45:07.102+01:00Cieszę się że Pani smakuje, ja też dodaję nieraz m...Cieszę się że Pani smakuje, ja też dodaję nieraz mąkę żytnią, a otręby różne nie zawsze te same. Pozdrawiam i zapraszam częściej do moich przepisów!Dom pełen mięty...https://www.blogger.com/profile/06791124155081408179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post-29656242865689917122021-03-09T12:26:18.695+01:002021-03-09T12:26:18.695+01:00Trafiłam na Pani przepis na chlebek na FB kilka ty...Trafiłam na Pani przepis na chlebek na FB kilka tygodni temu. W jednej z grup ktoś udostępnił link do bloga i muszę powiedzieć, że od tamtej pory piekę go właściwie bez przerwy i jemy wyłącznie ten chlebek�� Jest prze- py- szny! I do tego błyskawicznie się go robi. Czasami wieczorem, nawet jak już jestem bardzo zmęczona, wstawiam ten chleb i rano śniadanko po prostu poezja��zaraziłam już jego pieczeniem siostrę i sąsiadkę. Teraz modyfikuję trochę przepis i np mieszam różne rodzaje mąk. Odejmuję z przepisu trochę zwykłej pszennej i dodaję odrobinę żytniej i pełnoziarnistej pszennej. Mieszam też różne otręby: pszenne, owsiane, a nawet gryczane. Pozdrawiam, Ania.Anonymousnoreply@blogger.com