tag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post2422776415886143703..comments2024-03-29T09:20:10.149+01:00Comments on Dom pełen mięty...: Karp w galarecieDom pełen mięty...http://www.blogger.com/profile/06791124155081408179noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post-52556992023080549242023-12-09T18:00:59.209+01:002023-12-09T18:00:59.209+01:00Wywar na galartę robię tak samo,jedynie doprawiam ...Wywar na galartę robię tak samo,jedynie doprawiam inaczej. Dodaję sól, pieprz, sok z cytryny i cukier.Smak powinien być jak słodkiej herbaty z cytryna,po zastygnięciu wcale nie czuć tej słodkości.Polecam🙂Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post-75653837316588335222020-12-16T21:17:35.467+01:002020-12-16T21:17:35.467+01:00Dziękuję, cytrynę też daję, ale oddzielnie pokrojo...Dziękuję, cytrynę też daję, ale oddzielnie pokrojoną w plastry, pozdrawiam!<br />Dom pełen mięty...https://www.blogger.com/profile/06791124155081408179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post-45756555289156978692020-12-16T20:42:10.810+01:002020-12-16T20:42:10.810+01:00Bardzo ładnie ,że klarujesz wywar białkiem , facho...Bardzo ładnie ,że klarujesz wywar białkiem , fachowo , ale zamiast jajka daję plasterki cytryny.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08542678484027566404noreply@blogger.com