tag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post2098371463880194095..comments2024-03-29T09:20:10.149+01:00Comments on Dom pełen mięty...: Pączki domowe z lukremDom pełen mięty...http://www.blogger.com/profile/06791124155081408179noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post-55591517759758881162024-01-16T15:28:16.312+01:002024-01-16T15:28:16.312+01:00Ja nigdy nie robiłam w termomiksie, może ktoś podp...Ja nigdy nie robiłam w termomiksie, może ktoś podpowie?Dom pełen mięty...https://www.blogger.com/profile/06791124155081408179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post-90528051817229277092024-01-16T13:35:49.852+01:002024-01-16T13:35:49.852+01:00Ile w tyermomiksie trzeba wyrabiać i na jakich obr...Ile w tyermomiksie trzeba wyrabiać i na jakich obrotach??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post-43411166262763411582024-01-15T22:15:48.123+01:002024-01-15T22:15:48.123+01:00Robię ten sam przepis są wspaniałe wyrabiam w ter...Robię ten sam przepis są wspaniałe wyrabiam w termomiksieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post-34427382221768289912023-01-13T08:20:58.639+01:002023-01-13T08:20:58.639+01:00Ciasto najlepiej wyrobić ręką, wtedy się je czuje,...Ciasto najlepiej wyrobić ręką, wtedy się je czuje, ale można w maszynie, jeśli chodzi o drożdże zawsze używam świeżych do pączków, polecam spróbować tak zrobionych.<br />Dom pełen mięty...https://www.blogger.com/profile/06791124155081408179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post-12059794552132845692023-01-13T00:52:09.022+01:002023-01-13T00:52:09.022+01:00Ciasto wyrobić w maszynie do chleba używając droż...Ciasto wyrobić w maszynie do chleba używając drożdże suche , ciasto będzie plastyczne .Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post-22054303588230915952022-01-23T08:38:56.913+01:002022-01-23T08:38:56.913+01:00Nie trzeba się zniechęcać, ciasto na pączki nie mo...Nie trzeba się zniechęcać, ciasto na pączki nie może być ścisłe, ale można też pączki nadziać po usmażeniu. Pozdrawiam i życzę wytrwałości!Dom pełen mięty...https://www.blogger.com/profile/06791124155081408179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-178599674668322596.post-34963193333284811002022-01-22T20:42:33.975+01:002022-01-22T20:42:33.975+01:00ja mam odwieczny problem ze zlepieniem pączka, zaw...ja mam odwieczny problem ze zlepieniem pączka, zawsze mi się otwiera podczas smażenia. Zniechęcam się więc do robienia tych smakołyków.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15037729000675842411noreply@blogger.com