Dom pełen mięty...
Przepisy kulinarne ze starych zeszytów i nie tylko...
Początek jesieni
O mnie
Początek jesieni... grzyby
Mięta, tymianek, melisa
Kontakt
Niestety strona szukana przez Ciebie w tym blogu nie istnieje.
Niestety strona szukana przez Ciebie w tym blogu nie istnieje.
Strona główna
Subskrybuj:
Posty (Atom)
Sernik Królewski
Jeden z lepszych serników to Sernik Królewski, tradycyjny na kruchym, kakaowym spodzie, z pyszną delikatną masą serową, posypany tartym cia...
Stefanka z kremem
Stefanka to ciasto z przepisu, który ma ponad 40 lat, robione w moim domu od zawsze. Ciasto kruche miodowe, składające się z trzech warstw ...
Zakwas na Żurek
Zakwas na żurek jest bardzo prosty w przygotowaniu, a taki zakwas nie zawiera żadnych ulepszaczy, ani konserwantów. Zakwas w mojej rodzinie...